Politica de Confidentialitate

data revizuirii: 15-Mai-2019

pentru Termeni si Conditii – click aici

pentru Politica de utilizare cookie-uri – click aici

NanaStore cunoaște importanța datelor dvs. și se angajează să le protejeze confidențialitatea și securitatea. Prin urmare, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile de prelucrare a datelor dvs. personale (cum ar fi utilizatorii, clienții, clienții potențiali, consumatorii, potențialii consumatori), ca parte a acestei politici, in conditiile stabilite stabilite mai jos.

Această politică se aplică tuturor dispozitivelor utilizate pentru a accesa site-ul web www.NanaStore.eu, cum ar fi desktopul, smartphone-ul, tableta, etc. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare (așa cum se specifică în acest document din punctul de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar și în Politica de cookie-uri, precum si din punctul de vedere al informațiilor confidențiale, al drepturilor de autor, etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.NanaStore.eu.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor), NanaStore gestionează, numai în scopuri specifice, datele cu caracter personal care le oferiți în contextul vizitei site-ului nostru și achiziționării produselor și / sau serviciilor noastre.

Bifând caseta care indică faptul că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, cu Politica de Cookie-uri și cu Politica de Confidențialitate sau, după caz, continuând să utilizați site-ul web și serviciile noastre după ce ați trecut prin această Politică, va exprimati acordul, fără nici o ambiguitate, că acceptați ca datele personale sa fie procesate de NanaStore.

Scopurile pentru care colectăm și procesăm datele dvs. personale

NanaStore colectează și procesează datele dvs. personale în următoarele scopuri:

  1. Gestiunea, imbunatatirea si livrarea produselor si a serviciilor furnizate de www.NanaStore.eu;
  2. Vanzari comerciale, vanzari servicii, inclusiv realizarea, managementul si dezvoltarea de vanzari produse prin www.NanaStore.eu, gestiunea conturilor client, cercetari de piata / studii, statistici;
  3. Activitati post-vanzare, inclusiv serviciu clienti, informare utilizatori / clienti despre evaluarea de servicii oferite (inclusiv evaluarea de servicii prin www.NanaStore.eu);
  4. Imbunatatirea calitatii serviciilor prin munca efectuata in companie;
  5. Pentru scopuri de probare in conexiune cu activitatile mentionate anterior si arhivare;

Categoriile de date cu caracter personal pe care le procesăm

Pentru a atinge scopurile de mai sus, procesăm următoarele categorii de date personale:

  1. Pentru mai multe informații despre modulele cookie, consultați Politica de cookie-uri disponibila pe site;
  2. Pentru activitățile comerciale de vânzare, inclusiv crearea și managementul vânzărilor, pe site-ul www.NanaStore.eu, managementul contului de clienți, studii de piață / studii, statistici: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa poștală;
  3. Pentru activitățile de comunicare / feedback, inclusiv pentru clienți, informarea utilizatorilor / clienților cu privire la evaluarea produselor NanaStore, îmbunătățirea calității serviciilor oferite: nume, prenume, telefon, e-mail, companie / locul de muncă, evaluarea de către clienți;
  4. În scopul evidențierii activităților și arhivării de mai sus: stocarea datelor cu caracter personal în scopurile de mai sus pentru a ține evidența activităților desfășurate, pentru a proteja drepturile in justiție și exercitarea altor drepturi în temeiul legii și contractele încheiate, îndeplinirea oricăror cerințe de arhivare în conformitate cu prevederile legale;

Datele personale care beneficiază de un regim de protecție specială, cum ar fi numărul de identificare personală, numărul de serie și numărul cărții de identitate, pot fi colectate și prelucrate în condiții restrictive și în conformitate cu dispozițiile legale pentru a asigura respectarea normelor aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Furnizarea de date cu caracter personal este necesară pentru ca NanaStore să efectueze activitățile enumerate mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date poate duce la imposibilitatea NanaStore de a vă furniza serviciile, informațiile, răspunsurile la cererile dvs. sau pentru a efectua oricare dintre celelalte activități enumerate mai sus.

La cine dezvăluim datele dvs. personale?

Pentru a realiza una sau mai multe dintre cele de mai sus, NanaStore poate dezvălui datele dvs. personale următoarelor categorii de destinatari:

  • Partenerii contractuali ai NanaStore, cum ar fi companiile cu care NanaStore sunt afiliate, dar numai pe baza unui angajament de confidențialitate în numele lor, pentru a ne asigura că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale este făcută respectand legislația în vigoare;
  • Furnizorii de servicii (marketing, plăți / servicii bancare sau alte servicii), inclusiv entitățile care asistă NanaStore în procesarea datelor ca împuterniciți, asigurători, autorități publice (Autoritatea Națională de Supraveghere, Procurori, Poliție, Curți și alte instituții) în temeiul legii și în limitele dispozițiile legale și ca urmare a solicitărilor expres făcute, precum și dvs. ca persoană interesată în contextul exercitării dreptului dvs. de acces la datele personale;

Datele înregistrate de NanaStore nu sunt vândute unor terțe părți și sunt utilizate numai pentru îmbunătățirea serviciilor companiei.

Prin citirea politicilor, ați luat notă de faptul că vi se garantează drepturile prevăzute de lege, și anume:

  • să fiți informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale;
  • accesul la datele dvs. personale și posibilitatea de a consulta registrul de prelucrare a datelor cu caracter personal prevăzut la art. 24 din Legea nr. 677/2001;
  • intervenția asupra datelor dvs. personale;
  • să nu facă obiectul unei decizii automate;
  • să se opună prelucrării datelor dvs. personale și să solicite rectificarea, actualizarea sau ștergerea datelor în conformitate cu legea, în cazul datelor cu caracter personal prelucrate în scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat în orice moment, gratuit și fără justificare;
  • să depună o plângere la ANSPDCP;
  • să apelați la justiție dacă simțiți că există încălcări ale legii în materie;

Puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail către NanaStore la adresa info@NanaStore.eu sau accesând formularul de contact de pe site-ul www.NanaStore.eu.

Puteți oricând și fără justificare să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct prin accesarea formularului de contact pe site-ul www.NanaStore.eu sau prin e-mail info@NanaStore.eu a unei cereri scrise, datate și semnate în acest sens. În acest caz, cererea dvs. va fi înaintată persoanelor competente; puteți primi un mesaj care să confirme că opțiunea dvs. a fost observată, precum și orice alte informații necesare, după caz.

Durata procesării datelor

În general, aceasta va fi determinată de momentul în care vă veți exercita dreptul de a opune în condițiile art. 21 din GDPR, exceptând: pentru datele declarate în serviciul de formular de cerere, durata prelucrării datelor este, de regulă, de 2 ani sau până la exercitarea dreptului de opoziție. NanaStore poate de asemenea să stocheze date personale pentru scopuri mai lungi, probante și de arhivare.

În același timp, stocarea datelor cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă de timp se poate face pentru statistici, îmbunătățirea serviciilor, gestionarea contului clientului, studii de piață / studii și scopuri legale.

Alte informații

Vă rugăm să consultați Politica noastră de prelucrare a datelor personale de fiecare dată când utilizați site-ul nostru pentru a fi la curent cu Politica de confidențialitate.

La finalizarea operațiunilor de prelucrare, datele înregistrate pot fi transferate, integral sau parțial, oricărei alte persoane juridice în conformitate cu legislația specială în vigoare, cu condiția ca acestea să fie utilizate în scopuri similare cu cele prevăzute în acest document.

Pentru înregistrarea eronată a datelor cu caracter personal cauzată de software-ul de indexare a datelor, NanaStore nu își asumă nicio responsabilitate.

DISPOZIȚII FINALE

NanaStore are dreptul să modifice aceste reguli în orice moment. Orice modificări vor fi făcute publice pe această pagină și vor avea efect efectiv la postarea pe site.

Orice litigiu între Client și Furnizor va fi soluționat pe cale amiabilă. Dacă aveți probleme cu o comandă, produs, livrare sau orice altă natură, puteți contacta persoana de contact responsabilă prin e-mail info@NanaStore.eu sau prin telefon.

În cazul în care conflictul nu a fost soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor din România în conformitate cu prevederile legale.

Add to cart